Malaga-Chaparral-Alanda

Vackert högklassigt boende mitt på golfkusten.

Golfen

Chaparral Golfklubb har sedan dess nyöppnande kommit att bli en av de mest attraktiva banorna på Solkusten. Denna utveckling har varit möjlig tack vare Antonio Rubios engagemang och uthållighet och dennes familjeföretag som lyckats göra Chaparral Golfklubb till en av favoritbanorna på Solkusten.

Chaparral Golfklubb ligger i början av Mijas ”Golf Valley”, en given destination för golfälskare från hela världen och är lättillgänglig med infart från motorväg N – 340.
Originaldesignen är gjord av Pepe Gancedo och den är den enda golfbanan på Solkusten med 6 par 3, 6 par 4 och 6 par 5.

Klubben erbjuder förstklassig service redan vid ankomsten med skyddad parkering med trätak, omedelbart  välkomnande, specialiserad personal i Proshopen och trevliga omklädningsrum med utsökt inredning.

Under spelrundan: Markeringar på banan, senaste modellen av elektriska vagnar, buggy-bar service och kvalificerad personal för kontroll av spelet.

Chaparral Golfklubbs framgång har varit möjlig tack vare den unika miljön, infrastrukturen, kvaliten på servicen och en bra relation pris / kvalitet. Från varje hål kan du njuta av en fantastisk och unik omgivning.

Chaparral har dessutom ett träningsområde byggt i trä med två plan och kapacitet för 32 spelare och övningsgreen på 1000 m2 för approach och bunkerträning.

”Spektakulär” är nog den bästa definitionen av känslan nar man spelar på Chaparral, en golfbana kapabel att vara värd för vilken högklassig golftävling som helst, både på amatör och proffessionell nivå.

“Lär känna, spela och njut av detta unika paradis på Solkusten”

Boende

Boendet ligger 6 minuters promenad från stranden. Detta exklusiva lägenhetshotell ligger i Marbella, cirka 250 meter från stränderna längs Costa del Sol. Alanda Club Marbella erbjuder gratis WiFi uppkopling (trögt standard nät men går att uppgradera på plats)  samt gym, bubbelpool och 3 utomhuspooler. Receptionen är öppen 24 timmar om dygnet.

De ljusa och rymliga lägenheterna har luftkonditionering och egen balkong. Alla har ett välutrustat pentry inkl tvättmaskin och diskmaskin, och ett vardagsrum med satellit-TV.

Lägenheterna på Alanda Club ligger bara en kort promenad från butikerna och barerna i området Elvira. Närmaste golfklubben Marbellas golfklubb ligger 1 km bort, och till Marbella är det cirka 12 km. Det finns gratis parkering på plats.

Alanda Club har squashbanor och ett spelrum med biljardbord. Det finns en miniklubb för barnen under högsäsong.

Du kan njuta en frukostbuffé i hotellets restaurang, som även serverar spanska specialiteter, ett urval av medelhavsrätter och internationell mat. Under de varma månaderna kan du njuta av livemusik ute på terrassen.

Enligt oberoende gästrecensioner är det här gästers favoritdel av Marbella.

Detta boende är också betygsatt för att vara mest prisvärt i Marbella! Gästerna får mer för pengarna jämfört med andra boenden i denna stad.

Topp boende och en riktigt utmanande golfbana.

Här har ni Nordpoolens senaste tillskott, ett resmål som har allt. Detta resmål erbjuder kvalitet ! Golfbanan är av varierad och kuperad karaktär. Några hål i skogen för att sedan öppna upp sig med en enastående utsikt över havet.
I grundpriset ingår 3 speltillfällen per person och vecka. I priset ingår även golfbil eller vanlig vagn efter önskemål, man kan variera från dag till dag. (elvagn behöver bokas på plats) Golfbana sätter prov både på swingen och din mentala
kraft !

Även här kan ni komma och åka som ni önskar allt från 1 vecka till 6 månader.

Boendet är i toppklass! Vackert beläget nära havet, från hotell baren har man en fin utsikt över pool området.

Vi har förbokat alla starttider och det finns möjlighet att köpa till extra golf på banorna som ligger runtomkring.
Nordpoolen har personal på plats de månader vi har 10 spelare eller fler. Vid bokning av ”fri golf” gäller speciella starttider.

20190501
20190930
20180501
20180930

Malaga-Chaparral-Alanda

Hur bokar jag?

  1. Välj ankomstdatum
  2. Välj önskad längd på vistelse/boende

    Du väljer längd i rullistan.

  3. Pris visas
  4. Gå vidare och kontrollera tillgänglighet!
  5. OBS! Titta under Villkor vid frågor och funderingar.

Category: