Title Image

Nordpoolen on Tour

Nordpoolen On Tour

Nu har tiden gått utvecklingen gick dit vi alla trodde. Niklas spelar i år (2019) heltid på Europatouren.
Missa inte tävlingarna på tv och tag chansen när Europatouren kommer till oss i Sverige i sommar.

Ta chansen och följ med på resan från golfens undertourer till finrummet!

 

Med Nordpoolen On Tour är tanken vi ska följa Niklas Lemkes färd från Challengetouren mot Europatouren och hela vägen till PGA touren. Som medlem kommer ni få möjligheten att följa ett proffs genom dalar och toppar, bogeys och birdies och få en insikt hur ett golfproffs gör allt han kan för att nå sin dröm, en gång vinna US Masters.

 

Tanken om Nordpoolen On Tour framkom då Johan hörde historien om Bertils son. Niklas var just då rankad etta i USA’s collegesystem, en bedrift ingen annan svensk lyckats med på länge. Niklas var alltså riktigt duktig på att spela golf! När skolan var avklarad efter fyra år väntade ett liv som proffs och färden mot att bli en av världens bästa golfspelare. Efter fyra år av flängande mellan USA och Europa så bestämde sig Niklas av ekonomiska skäl att flytta basen tillbaka till Sverige och satsa fullt ut på Challengetouren med siktet på Europatouren. Segrarna lyste med sin frånvara och plånboken tunnades ut och stödet från sponsorer försvann. Niklas ansågs inte längre vara ung och lovade.

 

Det var vid denna tidpunkt Johan tyckte det var dags att göra något.

 

Om Niklas vid 33 års ålder skulle vara för gammal för att kunna uppnå sina drömmar vad finns det då för mening för oss andra att fortsätta träna! I vårt Nordpoolen gäng är Niklas mycket ung och har framtiden för sig. Självklart förstår vi alla att både träna och spela på toppnivå och samtidigt tänka på om man har råd till hyran funkar inte under det långa loppet. Nordpoolen On Tour är ett sett för många att stötta lite och några att stötta mer.

 

Under 2018/19 kommer Niklas att blanda spela mellan  Challengetouren och förhoppningsvis ett par tävlingar på Europatouren. En säsong kostar ungefär 400 000kr vilket är en skrämmande hög summa men med Nordpoolen On Tour hoppas vi att med många strån till stacken kunna hjälpa Niklas alla fall en bit på vägen.

 

Om du hänger med på resan i Nordpoolen On Tour kommer du få en exklusiv inblick i proffslivet genom tillgång till en privat Facebook-sida där du får ta del av det dagliga arbetet som utförs för att uppnå sina drömmar. Bilder, videos och inlägg från Niklas personligen vilket gör så att du känner att du är en del av resan.

 

Storlek av beloppet du skulle vilja stödja Niklas med är helt frivilligt och säkert svårt att avgöra. Så för att få en känsla om på vad och hur mycket pengar som spenderas under en vecka på Challengetouren så får du här en inblick på en veckas budget på ett ungefär:

  • Flyg 4000:-
  • Hyrbil 1000:-
  • Boende 3500:-
  • Mat 2500:-
  • Startavgift 500:-
  • Banguide 250:-
  • Caddie 8000:- (endast under Europatour)

Totalt = 11 750:- (19 750:-)

 

Så om du vill vara med och hjälpa Niklas med en banguide, hyrbil, flygresa, en hel tävling eller ännu mera är helt upp till dig. Till er som stödjer med mera än 10 000 kr kommer även två biljetter till Nordea Masters 2018 ingå och till er som vill stödja med över 50 000 kr så kommer ni även få tillgång till Niklas en gång under året och där han står till erat förfogande, tex som användning i en företagsgolf, clinic eller liknande.

 

Hoppas Ni vill vara med på en exklusiv resa i golfen värld! tveka inte utan gör din insättning på bank giro 175-0181 markera med Nordpoolen on Tour.
Varmt välkomna i gänget!!