Title Image

Betalningsanvisningar

Betalning

Vid bokning får gästen en automatisk bokningsbekräftelse för den period man fyllt i almanackan, en faktura följer kort där efter med betalningsanvisning för bokningsavgiften. Ca 90 dagar innan ankomst skickas slutfaktura ut, med eventuella extra kostnader för transfer, extranätter mm. Detta görs i god tid för att allt ska stämma med transfer mm.

Bokningsbekräftelse:    Bokningsavgift på 10 %, minimum 300 € som ska betalas inom 10 dagar.
Slutfaktura: Resterande belopp som ska betalas senast 60 dagar innan ankomst.

Vi skickar aldrig kvitto på mottagen betalning, utan resenären bör kontrollera sitt bankkonto för att se att pengarna har dragits.

När betalning av resan sker, antingen det är bokningsavgift eller slutbetalning ses betalningen som en bekräftelse på att avtalsparterna tagit del av avtalsvillkoren som föreligger för den bokade resan, accepterat våra särskilda villkor samt att det blir bindande för båda parter. Läs mer om särskilda villkor.

Alla fakturor är i Euro (€). All betalning ska ske till vårt bankkonto hos Sabadell i Spanien. För att undvika höga bankavgifter, ska IBAN och BIC uppges vid betalning. Billigaste sättet att betala brukar vara att använda er internetbank och göra en EU-betalning. Resenären är ansvarig för bankkostnader från sin egen bank. Billigast är att välja alternativet där avsändaren betalar för sina kostnader och mottagaren (Nordpoolen) för sina kostnader. Det kallas delade bankkostnader eller ”shared bank fees” på engelska. Skulle det bli några bankkostnader för Nordpoolen på grund av ett fel vid betalningen, så är det alltid resenärens ansvar att ersätta dessa kostnader så att fakturan betalats i sin helhet.

IBAN: ES3100811285510001029612
BIC:    BSABESBB

ANGE ALLTID ERT BOKNINGSNUMMER SOM REFERENS!

Kortbetalning:

Ni hittar under fliken Priser/Betalning en länk till kortbetalning.

Här följer ni anvisningarna anger namn, E-post och Fakturanummer på den faktura ni önskar betala.
Samma villkor gäller här som vid EU betalning det är kundens ansvar att betalningen sker vid rätt tid och med rätt summa, vi skickar inte ut någon betalnings bekräftelse utan detta ser ni på ert konto utdrag på internett banken.

Sabadell är en av Spaniens största banker och har huvudkontor i Barcelona.

Vissa gäster använder inte internetbank, utan går till banken och fyller i en blankett angående EU-betalning. Ibland önskar då banken uppgifter om mottagarens adress och bankens adress. Det är uppgifter som normalt inte behövs vid en vanlig EU-betalning via internet.

Nordpoolens adress framgår av fakturan. Banken har adressen: Banco de Sabadell SA 1 Plaza Catalunya Sabadell Spanien

Observera att vi inte kan garantera och ansvara för boende och greenfee om inte betalning erhålls i enlighet med de förfallodagar som finns angivna på fakturorna.

Har du frågor angående hur du skall betala din faktura, ta kontakt med din bank.