Alboran golf

Alboran golfbana är en bana utan större höjdskillnader men med vågiga fairways.

En modernt designad golfbana bara några hundra meter från havet, och med närhet till provinshuvudstaden Almeria.
Banan ligger vackert belägen med havet på ena sidan och bergen på den andra, detta är kontrasternas land.

 

En par 72 parklandsbana designad av Ramon Espinosa där det bjuds på 66 vackra bunkrar och två stora sjöar. 5956 härliga meter för herrarna och 5371 för damerna. Stora områden för träning erbjuds: En stor och ondulerad puttinggreen vid första tee, två greener för chip och putt vid serveringen, en pitch green med övningsbunker och en stor range med grästee.

Ett mindre klubbhus med försäljning av det nödvändigaste för en golfrunda. Golfbaren är speciell och mycket mysig och ger verkligen ett intryck av spansk kultur. Här får man alltid gratis tapas till vinet/ölen, en ”lokal regel” i Almeria provinsen. Där serveras också enklare måltider.

På Alboran spelar man FRI GOLF(gäller vid 14 dagar och längre), vilket innebär att du garanterat kan spela alla vardagar på bästa starttid på förmiddagen. På helgerna kan det vara klubbtävlingar, men ofta kan du spela även då. Inga extra greenfeekostnader för Dig!

Vi har valt att i det redan låga priset INKLUDERA GRATIS golfvagn och bagförvaring.

Området heter El Toyo, Retamar. Provinshuvudstaden Almeria ligger endast 15 minuters färd västerut, buss avgår var 45:e min. Naturreservatet Cabo de Gata ligger granne med golfbanan. Klicka här!

Alboran Golf