Golf center

Golf Center – Genuin spansk atmosfär närmast golfbanan!

Golf Center är ett lägenhetskomplex bestående av ett större antal byggnader som var och en rymmer 12 lägenheter. Området kantas på 3 sidor av golfbanan. Således innebär detta boende den absolut kortaste vägen till golfbanan, ca 200 meter från klubbhuset. Byggt 1991 i äkta spansk stil. Nu har 24 st lägenheter fått en ordentlig ansiktslyftning med nytt kök och nya möbler. Med ca 60 m2 inklusive trevlig balkong i söderläge, känns boendet både rymligt och ljust.

 

Lägenheten består av vardagsrum, ett sovrum, arbetskök, badrum med badkar. Sovrummet har 2 stycken separata sängar. I vardagsrummet finns bäddsoffa, fåtölj, soffbord, matbord med 4 stolar samt TV-bänk med skåp. Köket är ett arbetskök med 4 gasplattor, inbyggd ugn, litet kylskåp med frysfack. Spanskt utrustat, dvs ganska enkelt med ändå funktionellt. Städning samt byte av sänglinne och handdukar 2 gånger/vecka.Utomhuspool på Arena (egna poolen stängs under vinter) Inomhuspool, tvättmaskin samt reception finns på Arena Center.

 

Någon utrustningslista har ännu inte upprättats, men då det är samma ägare till Golf Center som till Arena, hoppas vi kunna erbjuda samma utrustning. Dvs mikro, vattenkokare, kaffebryggare, brödrost etc.

Internettäckning i alla dessa 1 sovrummarna, samt spanska och tyska kanaler på tv. Alla balkonger har söderläge med e.m. sol. Centralvärme.

Parkering utanför dörren, samt vajande palmer.

Möblemanget är ljust och balkongen ligger i söder med eftermiddagssol.

Ljust och trevligt vardagsrum med balkongen i söderläge.

Matplats och direktkontakt med köket.

Fräscht kök med ugn och 4 st plattor.

Sovrum med separata sängar.

Bardisk med öppning ut mot vardagsrummet.

Sovrumsmöbel.

Alla balkonger i söderläge med bord och 4 stolar.

Parkering strax utanför dörren, men ingen störande biltrafik pga återvändsgata!