La Estancia Golf

I Chiclana, 2,5 kilometer från La Barrosa stranden och 20 meter över havet ligger den nya golfbanan La Estancia, som täcker 82 hektar.

Banan ligger inom ett naturreservat och är Par 72. Banan är omringad av betesmarker som skapar en härlig miljö och uppmuntrar spelaren att använda olika strategier för varje hål. Vindar från både öst och väst gör att man upplever att man spelar en ny bana varje dag. Mer än 25 arter av fåglar åtföljer spelaren under hans / hennes väg runt La Estancia.

La Estancia Golf är en bana som spelare på alla nivåer kan njuta av, olika utmaningar för varje nivå av spel. Den är mycket bekväm för att gå, då den är mest plan. Vagnar ingår för Nordpoolens gäster, bag förvaringen i källaren är gratis för oss. Önskar ni bil alt elvagn går detta att hyra på klubben.

En annan av de viktigaste egenskaperna för La Estancia Golf är dess stora, ondulerade greener som tillåter många flagg positioner och ger variation.

Klubbhuset ger en känsla av en sydamerikansk ranch där man lätt kan sitta några timmar och njuta av natur, mat och dryck både före och efter rundan. Det är svårt att tro att man bara är  2 km från strand, stad och liv. Tillvaron på golfklubben har en härlig ”ro” över sig.