Desert Springs

Desert Springs golfbana ligger 5 minuter från lägenheterna och är en 6173 meter, par 72 golfbana. Det var Europas första ökengolfbana och öppnades 2002. Desert Springs är designad av Peter McEvoy och har byggts helt enligt USGA:s specifikationer

InformationBeskrivningBilderBoka

Golfen

 • Desert Springs golfbana ligger 5 minuter från lägenheterna och är en 6173 meter, par 72 golfbana. Det var Europas första ökengolfbana och öppnades 2002.
 • Desert Springs är designad av Peter McEvoy och har byggts helt enligt USGA:s specifikationer och har de kvalitetsnormer som de mer berömda ökenbanorna i Arizona och Kalifornien har. Det bjuds på fantastisk utsikt över bergen runt banan, och ökenterrängen ger en helt annan aspekt av golf i denna del av Spanien.
 • Golfbanan hålls i toppskick genom ett innovativt vattenåtervinningssystem, tillsammans med de vattendrag som går genom banan. Det finns över 1 miljon importerade växter från tex USA. Totalt finns 12 anställda för att endast ta hand om miljön.

Boende

 • Lägenheterna på Desert Springs har kolonialisk stil, som påminner om den gamla lokala staden Cuevas del Almanzora. Byggnaderna är placerade runt pooler, trädgårdar och klassiska spanska uteplatser, en bykänsla från historisk tid. Deras placering ger en enorm utsikt över golfbanan, havet och den omgivande bergskedjan.
 • Titta på videon av Colonial Apartments , Colonial Lägenheter
 • Vardagsrum med balkong i solläge. Varje fastighet har tillgång till parkering, trädgårdar, pooler och plaskdammar och en privat takterrass.
 • Inredning inkluderar träsnickeri och balkar, halvöppna kök med granitbänkskivor, ugn, keramikhäll, kyl / frys och tvättmaskin, spegelglas garderober till sovrum, hög kvalitet av badrumsporslin och hela känslan.

Om golfbanan

De olika tees, de strategiskt belägna bunkrar och noggrant placerade hinder gör Desert Springs till en av de mest utmanande golfbanor i Spanien. Det finns olika gräs för Fairways, utslagsplatser och greener, alla dessa odlas på plats. Också övningsområdet bjuder på frodigt perfekt gräs.

Fairways är breda och varje hål är olika, vilket gör varje runda här till en äkta njutning. Uttorkade flodbäddar, bäckar, vattenkanaler, klippor och ett brett utbud av kaktusplantor läggs till attraktionen på en bana som är lämplig för både amatörer och proffs. Kontrasten mellan områdena av spelfält och ”ruff” är särskilt spektakulärt.

Träningsmöjligheter

Det finns utmärkta träningsmöjligheter, ett stort härligt närspelsområde, en utmanande puttnings green och en underbar range. Det finns även en ”A Star” video utbildning lounge och välutbildade tränare.

Desert Springs Golf Course kan också skryta med några av den bästa kundservicen i Spanien. Det bemötande du får från all personal gör detta naturligtvis en högst njutbar upplevelse.

Hur bokar jag?

 1. Välj ankomstdatum

 2. Välj önskad längd på vistelse/boende

  Du väljer längd i rullistan.

 3. Pris visas

 4. Gå vidare och kontrollera tillgänglighet!

 5. OBS! Titta under Villkor vid frågor och funderingar.