Novo Sancti Petri

Vita sandstränder och solnedgång, några av fördelarna med västkusten
Boka nu

Novo Sancti Petri

Vår västkust pärla, Gillar du sandstrand och se solen gå ner i havet, spela riktigt bra golfbanor då är detta för dig.
Här kan man välja 2 olika lägenhets hotell man kan även välja att spela ”bara” LaEstancia golf eller komplettera resan med Hills gk.
Golfen här spelas varje dag om man så önskar. (reservation för stora helger eller tävlingar)

Golfbanorna:

LaEstancia golf & Hills golf

LaEstancia.

Banan ligger inom ett naturreservat och är Par 72. Banan är omringad av betesmarker som skapar en härlig miljö och uppmuntrar spelaren att använda olika strategier för varje hål. Vindar från både öst och väst gör att man upplever att man spelar en ny bana varje dag. Mer än 25 arter av fåglar åtföljer spelaren under hans / hennes väg runt La Estancia.

La Estancia Golf är en bana som spelare på alla nivåer kan njuta av, olika utmaningar för varje nivå av spel. Den är mycket bekväm för att gå, då den är mest plan. Vagnar ingår för Nordpoolens gäster, bag förvaringen i källaren är gratis för oss. Önskar ni bil alt elvagn går detta att hyra på klubben.

En annan av de viktigaste egenskaperna för La Estancia Golf är dess stora, ondulerade greener som tillåter många flagg positioner och ger variation.

Klubbhuset ger en känsla av en sydamerikansk ranch där man lätt kan sitta några timmar och njuta av natur, mat och dryck både före och efter rundan. Det är svårt att tro att man bara är  2 km från strand, stad och liv. Tillvaron på golfklubben har en härlig ”ro” över sig.

Hills golf

Sancti Petri Hills golfbana designades av Manuel Piñero (spansk mästare i Pro-kategorin, världsmästare för lag, vice-capitan i European Team för Ryder Cup etc.)

Golfbanan, Låt er inte luras av  par  68, detta ses ofta som en ”lätt” bana men välformade fairways, små luriga vattenhinder och stora ondulerade greener gör att man måste spela smart om man ska gå på sitt par.  Man får fort känslan att man är i en tropisk trädgård för att i nästa ögonblick finna sig i en tallskog, vilket gör detta till en rolig vacker och varierade bana. Damerna gillar denna banan extra då de oftast är lite bättre på raka slag….

Kvalitet och service ligger högt i deras värdering.

Bevattnat med återvunnet vatten från ”EDAR La Barrosa” och uppfyller alla miljöregler som är specifika för denna typ av anläggning.

Klubben har klubbhus med bar och restaurangservice, golfaffär, omklädningsrum och Caddy Master-området. Klubbhuset är inte det största eller vackraste men klubb känslan är riktigt hög ett mycket trevligt ställe att njuta en kaffe eller öl.

 

Fakta och omdöme

LaEstancia är här den ”stora” klubben men Hills erbjuder kvalitet som nästan matchar storebror på allt, gillar man att träna då är Estancia bättre då de erbjuder en full stor range och tränings områden. På Hills finns nät att värma upp i ingen range.

Västkusten är betydligt grönare än östkusten och det beror såklart på nederbörd, men vi är fortfarande i Spanien så solskens dagarna vinner alltid !

Antal hål 18

Resturang

Proshop

Puttinggreen

Chippinggreen

Hyrvagnar

Golfbilar

Våra hotell i Novo Sancti Petri

Sancti-Petri-lägenheter-webb
HOTELL

Sancti Petri lägenheter

Området är vackert anlagt och välskött, inom området finns pool.

Där finns 40 lägenheter i4st husblock,

Vi har ett begränsat antal lägenheter, se till att boka i tid, först till kvarn gäller.

Området

Chiclana / La Barrosa  erbjuder närhet till allt:Affärer, havet, restauranger och storstad.
Sancti Petri är en levande stad som bjuder på det man behöver plus lite till.
Nära Cadiz där historia, en av Europas äldsta städer.

Avstånd: Till hav och strandpromenad ca 2kvarter. (300m) Strandpromenaden erbjuder en härlig utsikt över en vit strand så långt ögat ser åt båda håll. Café restauranger och affär finns mellan lägenheterna och Stranden samt naturligtvis utmed stranden.

Inventarielista

Klicka här för en inventarielista över lägenheterna

Incheckning:

Sker från 16,00 och utcheckning senast 12,00 skulle ni känna att ni kommer senare än 20,00 ring vår värd på plats Jörgen Gidlund 070-648 05 77,

Adress: Ctra. de la Barrosa, C. la Almeja, Esquina, 11139 Chiclana de la Frontera, Cádiz, Spanien
 
Sancti-Petri-al-sur-webb
HOTELL

Sancti Petri Al Sur

Detta moderna lägenhetshotell ligger endast 150 meter från den underbara stranden La Barrosa. Promenadavstånd till restauranger och mataffär, huvudbyggnaden har reception och snack-bar som är öppen 24 timmar.
Här finns Pool både för vuxna och för barn, jacuzzi och padeltennis finns också.

Komplexet består av 30 lägenheter alla med 1 eller 2 sovrum det beställer man som man själv önskar.
lägenheterna är ca 90m2 (2 sovrum 300€), de erbjuder fritt WI-FI, AC, telefon, satellit tv, kassaskåp. samtliga lägenheter har terass / balkong.

Receptionen är öppen 24/7. tvättstuga(4€) och garage i källaren med övervakningskamera(35€/28 dagar), här kan man också hyra cykel genom receptionen.