Att resa med oss är tryggt och enkelt

Att resa med oss är en garanti för trygghet och kvalitet. Vi prioriterar säkerhet vid varje steg av resan och ser till att resenärernas välbefinnande är i fokus. Genom noggrant utvalda partners på resmålen skapar vi en trygg och bekymmersfri miljö för våra resenärer. Dessutom erbjuder vi transparenta bokningsvillkor och kundsupport för att säkerställa en smidig och trygg resa från början till slut. Med oss kan du känna dig trygg och njuta av din resa.

Svensktalande personal på plats

Vi har alltid svensk personal på plats. Vi ordnar tävlingar och utflykter, gemensamma middagar mm.

Samarbetar med privatsjukhus

I Almeria (Roquetas-LaEnvia-Alboran) har vi ett avtal med privat sjukhus så våra gäster slipper allt vad kö heter om olyckan skulle vara frame. Där finns även tolk.

Hyra av golfutrustning

Samtliga golfklubbar erbjuder hyr sett om man skulle glömma någon klubba hemma.

Lång erfarenhet

sedan 2006 har Nordpoolen arrangerat resor till Södra Spanien. vi började med longstay men erbjuder idag alla typer av resor.

Hjälp med transfer

Känner ni att ni inte vill köra bil, vi har avtal med 2 olika bussbolag så transfer till resmålet kan vi hjälpa er med oavsett tid på dygnet.

Förbokade starttider

Vi har alltid förbokade start block normalt mellan 09-13 (varierar lite på olika klubbar).
Detta betyder att våra gäster alltid spelar tillsammans med andra svenskar, detta gör att gemenskapen blir stor på våra resmål. Alla tävlingar görs genom GIT (min golf.se)

Golfträning

Vill du träna med instruktör så erbjuder vi svenska PGA tränare på alla resmål. (bokas på plats)

Avbeställningsskydd

Nordpoolen har ett av de bästa avbeställningsskydden, 50€ och du kan avboka din resa fram till 7 dagar innan ankomst. (undantaget Desert Springs)