I 18 år har vi arrangerat golfresor till Spanien

Nordpoolen golf vill se sig lite anurlunda mot många av övriga resebyråer, vi bryr oss om våra gäster. Vårt motto är ”lite trevligare golfresor” och med hjälp av dem bästa tänkbara personal gör vi allt vi kan för att våra gäster skall trivas och återvända. Vi är stolta över att vi har 80% återvändande gäster i snitt på våra resmål.

410393898_872264451566960_5280092185637362558_n

Tryggt och enkelt resande

Nordpoolen har ett unikt avbestälningsskydd som tillval, ni får allt åter fram till 7 dagar innan avresa (förutom avgiften för försäkringen). Vi har alltid svensk personal i området så ni behöver aldrig oroa er för service på plats. Prata gärna med oss innan er resa så vi vet att ni bokat det ni vill ha, viktigt att vi levererar det ni tror att ni har köpt då blir alla nöjda.

Hotell och lägenheter med hög standard

Vi väljer att samarbeta med de hotell och lägenhetshotell som vi anser ligger bäst till i respektive område. Vi vill inte att ni ska vara bil beroende och jobbar med det som ett av målen på alla resmål.

Noga utvalda golfbanor

Våra samarbetspartner när det gäller golfbanor ska erbjuda en bra produkt som är värd sitt pris. Vi har golfbanor för alla katogorier av spelare även här är det viktigt att man väljer det som passar ens nivå.