Desert springs

En av europas finaste golfbanor, helt unik layout. är det utmaning du söker då är detta för dig
Boka nu

Desert Springs

Desert Springs bjuder på fantastisk utsikt över bergen runt banan, och ökenterrängen ger en helt annan aspekt av golf i denna del av Spanien. Golfbanan hålls i toppskick genom ett innovativt vattenåtervinningssystem, tillsammans med de vattendrag som går genom banan.

Golfbanan Indian Course

The Indian Course Inspirerad av de berömda ökenbanorna i Arizona och Kalifornien, det är en internationell mästerskapsbanan par 72.  Indiana är den första ökenbanan i Europa och har byggts enligt USGA-specifikationer och kvalitetsstandarderna för dessa ökenbanor, nu känd för kvaliteten på golf som den erbjuder. Den presenterar oförglömliga vyer och golf av en så dramatisk karaktär att den kan sägas ha tagit inte bara ökengolfen, utan även golfen i allmänhet i denna del av Spanien till en ny nivå av excellens. Dess obefläckade fairways ligger bland massiva klipphällar, arroyos och torra floder. Den livfulla kontrasten mellan ”ökenkällorna” och de smaragdgröna fairways med det torra landskapet av kaktus, klippor och blommande öken, är fantastisk under alla tider på året. Hela golfvisionen är inramad i ett panorama av landmärke bergskedjor. Över 600 000 kaktusar och andra ökenväxter blir allt tätare och mer besvärande, ju längre bort ditt skott är borta från fairwayen, som kulminerar i de fruktade ”spetsade lögnerna”, så banan är både krävande och spännande, och erbjuder en mängd olika slag som gör utmaningar att testa skicklighetsnivån för varje spelare, från nybörjare till professionella.

Fakta och omdöme

En topp bana Europa tour standard på det mesta. Obs det är en resort så här är golf som gäller !!

Antal hål 18

Puttinggreen

Proshop

Vagnhyra

Golfbilar

Chippinggreen

Driving range

 

Våra boende i Desert Springs

Desert Springs

Desert Springs golfbana ligger 5 minuter från lägenheterna och är en 6173 meter, par 72 golfbana. Det var Europas första ökengolfbana och öppnades 2002.